Tatu razbjesnio vlasnik kafića koji djecu ne pušta u WC, on otkrio svoje razloge

Foto: Facebook

JEDNOG je tatu prilično razljutila činjenica da njegovo dijete nisu pustili da obavi nuždu u kafiću pokraj parka gdje su se igrali te je tom kafiću ostavio negativan komentar i nisku ocjenu na Trip Advisoru. Vlasnik kafića mu je odgovorio na društvenim mrežama.

"Poveo sam kćer u park s nekoliko njenih školskih prijatelja. Nekima od njih je bilo jako sila, ali nam u kafiću nisu dopustili da koristimo WC jer nismo njihovi gosti. Morao sam djecu odvesti u obližnju bolnicu, gdje su imali više razumijevanja. Ono što ovom parku treba je toalet, a ne kafić u kojem nikome ne dopuštaju da koristi toalet", napisao je ogorčeni tata Phillip Brooks. 

Vlasnik kafića mu je odlučio odgovoriti na društvenim mrežama. 

"Danas smo već peti put zaredom imali štete u zahodu jer su djeca punila pištolje na vodu i balone. Pokvario nam se vodokotlić, a već smo ranije imali troškova oko popravka. Ako živite u blizini, kako ste napisali, onda vam sigurno nije bio problem otići kući na toalet. Mi nismo ovdje da biste vi imali besplatan toalet. Plaćamo najam, vodu, struju i kupujemo toaletni papir. Nismo sami izgradili ovaj posao i uredili kafić po najvišim standardima da bi ga neki ljudi mogli uništavati. Imamo puno pravo odbiti ulaz bilo kome iz bilo kojeg razloga", napisao je vlasnik na Facebooku. 

Mnogi su se gosti javili u komentarima i složili se s vlasnikom koji je dodao da tijekom mirnijih dana rado dopuštaju ljudima da koriste toalete, ali da su tog dana već imali oštećenja te da je jednostavno bilo previše ljudi. 

Što vi mislite, tko je u pravu?

Pročitajte više