Taylor se pridružila Shakiri i Miley? Evo što je učinila bivšem na njegov važan dan

Screenshot: YouTube

TAYLOR SWIFT (33) odlučila je objaviti spot za svoju novu pjesmu Lavender Haze samo pet minuta nakon što je njezin bivši dečko, američki glazbenik John Mayer (45), najavio svoju prvu solo akustičnu turneju.

Mnogi su uvjereni da je pop zvijezda ovim potezom htjela zasjeniti pjevača. "Nađimo se u ponoć za premijeru spota Lavender Haze", napisala je pjevačica uz isječak videa koji prikazuje kako sjedi na krevetu okružena ljubičastim dimom koji ispunjava prostoriju.

Dvije najslušanije pjesme trenutno su Flowers Miley Cyrus i Shakirina suradnja s BZZRP-om, a ono što je posebno zanimljivo jest da stihovi pjesama imaju sličnu tematiku. Tekst Mileyine pjesme je priča o propaloj ljubavi između nje i bivšeg muža Liama Hemswortha, dok Shakira u svojoj pjesmi kritizira bivšeg partnera Gerarda Piquea, koji ju je prevario s 22-godišnjom Clarom Chijom Marti.

Podsjećamo, John Mayer i Taylor Swift  bili su u vezi od prosinca 2009. godine do veljače 2010., a ona mu je nakon prekida posvetila nekoliko pjesama. Svakako najpoznatija je Dear John, u kojoj je uputila sljedeće pitanje: "Zar ne misliš da sam bila premlada da se tako igraš sa mnom?"

Pročitajte više