TBF stiže na YAMMAT.FM: Slušajte njihov "Ritmo Floto" na 102.5 MHz

Press

THE BEAT FLEET, poznatiji kao TBF, jedan je od najcjenjenijih domaćih bendova koji će se, uz live izvedbe svojih hitova kao što su Veseljko, Guzice i sise, Mater, Fantastična i mnogi drugi, sasvim sigurno u eteru YAMMAT FM-a osjećati kao riba u vodi. 

Bez prijašnjeg iskustva u stvaranju glazbe, dečki su ranih devedesetih iz čiste znatiželje započeli kao standardni hip hop/trip hop sastav, a daljnjim su radom razvili i vlastiti glazbeni izričaj koji je ponekad možda teško definirati, ali mu je još teže odoljeti! Dokaz tome su i brojne nagrade - 19 Porina u svim mogućim kategorijama, od pjesme i rock albuma godine preko produkcije i aranžmana do najboljih vokalnih suradnji. Iza njih je šest studijskih albuma, a ispred njih je sat vremena u eteru Yammat FM-a - srijedom u 19:00 i subotom u 18:00!

Baš kao i Yammat - glazbeno raznovrsni, britki i društveno relevantni! Novopečeni power couple spaja neumorno isplivavanje iz mora poznatog, preslikanog i već viđenog! Ovu splitsku glazbenu atrakciju neusporedivog sounda čak niti neočekivani pozivi na sud ne mogu spriječiti u nemilosrdnom seciranju današnjeg društva, a pritom u Zagreb donose dašak splitskog đira. Zarazan ritam kojim pune dvorane u Hrvatskoj i šire ovoga puta ekskluzivno prenose radijski valovi Yammat FM-a! Ili, riječima Saše Antića: "Dozvolite da podijelim s Vama radost i ushićenje što smo ponovno nakon 20 godina dobili priliku ostvariti naš životni san - a to je vlastita radioemisija. Vrtit ćemo glazbu koju volimo, ugostiti drage kolege i prijatelje, ozbiljno se zafrkavati i na koncu promovirati poljoprivredu - taj nikad dosegnuti cilj svakog muzičara. Slušamo se srijedom u 19h i subotom u 18h na Yammatu!"

Srijedom u 19:00 i subotom u 18:00, samo na 102.5!

Pročitajte više