TBF-ovci privatnim avionom lete s gaže na gažu

IAKO za sebe često naglašavaju da nisu zvijezde, TBF-ovci će Silvestrevo provesti u maniri onih svjetskih, leteći privatnim zrakoplovom s gaže na gažu. Time su, čini se, dokazali da su, unatoč svojem (kod Hrvata manje popularnom) alternativnom izričaju, jedan od traženijih bendova za nastup u novogodišnjoj noći, a splitski hip hop ritam odred ove godine svira u Rijeci i rodnom splitu.

Organizator splitskog spektakla u Spaladium Areni, Josip Čulić, osigurao je avion koji će TBF-ovce prebaciti s tonske probe u Rijeci do Splita, gdje će otvoriti doček u Areni. Nakon što ondje odrade nastup, avionom odlaze na doček na riječkom Korzu gdje počinju nastupati oko 1 sat prvog dana nove godine.

"Tako 31. 12. dolazimo u Rijeku gdje popodne imamo tonsku probu i nakon toga s Krčkog aerodroma letimo u Split gdje ćemo tonsku probu imati dan ranije. Nastupamo u Spaladiumu od 21 do 22 sata i odmah idemo do aerodroma i nazad za Rijeku. Let traje oko 40 minuta tako da kad sletimo na Krk imamo komotnih sat i pol vremena da stignemo na Korzo gdje nam nastup počinje u 1 sat. Organizirana su i dva kombija na Krku, a i rezervni brod ukoliko se, ne daj Bože, sruši Krčki most", ispričao je vokal benda Mladen Badovinec za Jutarnji list.

Pročitajte više