Teaser za drugu sezonu hit serije na HBO-u u jednom danu pregledan 1.5 milijuna puta

Screenshot: YouTube

IZAŠAO je teaser za drugu sezonu serije Euphoria, koja se prikazuje na streaming servisu HBO Max. U jednom danu ovaj teaser skupio je više od 1.5 milijuna pregleda. Druga sezona izlazi 9. siječnja, a obožavatelji je jedva čekaju.

"Nemojte mi zamjeriti, ali ja ću ovaj video gledati svaki dan naredna dva mjeseca", "Zendaya ponovno napada Emmyje", "Produkcija ove serije nikad me neće prestati oduševljavati", "Ovo izgleda intenzivno. Spremna sam za to", "Nevjerojatno sam uzbuđena", "Izgleda kao potpuno drugačija serija i ne mogu je dočekati", "Ovo smo čekali", "Uplašena sam i uzbuđena istovremeno. Ova sezona će biti jako dobra", samo su neki od 1800 komentara uzbuđenih fanova.

 

U teaseru se vidi Rue, koju glumi Zendaya, koja pjeva o svojoj neodgovornosti. Prikazane su i scene policijske racije te poznata lica glumaca iz prve sezone. Još uvijek nije objavljeno čime će se točno baviti druga sezona.

Prva sezona izašla je u lipnju 2019. godine te je dobila brojne nagrade. Zendaya, koja u Euphoriji ima glavnu ulogu, osvojila je Emmyja za izvanrednu glavnu glumicu u dramskoj seriji.

Serija se temelji na istoimenoj izraelskoj televizijskoj miniseriji koja se emitirala 2012. godine, a za HBO ju je kreirao Sam Levinson. Radnja ove tinejdžerske drame se vrti oko ljubavi, bijesa, droge i seksa. Serija je prvom sezonom izazvala bijes roditelja jer se u trećoj epizodi prikazala scena iz svlačionice na kojoj se navodno vidi ukupno 30 muških spolnih organa. 

Pročitajte više