Teen Choice Awards 2010: Vampiri ukrali show, sestre Kardashian došle u punom sastavu

OVOGODIŠNJA dodjela Teen Choice Awards 2010 prošla je u znaku vampira, mladih nadolazećih zvijezda, ali i onih "starijih" koje se još uvijek žilavo drže u showbiz svijetu. Iako se detalji svečanosti održane u Gibson Amphitheatreu u kalifornijskom Universal Cityju drže u strogoj tajnosti, nekoliko je informacija procurilo prije prikazivanja na televiziji Fox. Tako je poznato da je ceremoniju dodjele vodila pjevačica Katy Perry, a najviše nagrada, ukupno 12, dobila je saga "Sumrak". Dominacija vampirskih franšiza potvrđena je dodjelom 7 nagrada seriji "Vampire Diaries" pa su neki predložili da se svečanost preimenuje u "Vampire Choice Awards". Nagrade za najzgodnije teen idole kući su odnijeli Megan Fox i Taylor Lautner.

Sestre Kardashian dobile nagradu za najbolji reality

Najboljim realityjem proglašen je "Keeping Up With the Kardashians", a nagradu su preuzele sestre Kim, Kourtney i Khloe koje su na crvenom tepihu plijenile pažnju kratkim haljinicama. Zanimljivo je bilo i pojavljivanje Levija Johnstona na crvenom tepihu, koji je poznatiji kao bivši zaručnik Bristol Palin. Tinejdžer s Aljaske postao je poznat nakon što je kći Sarah Palin sa 17 godina zatrudnjela s njim te ju je on zaprosio i kasnije prekinuo zaruke. Ponovno ju je odlučio oženiti u srpnju 2010. da bi se nakon nepunih mjesec dana predomislio i razvrgnuo zaruke.

Bivši zaručnik Bristol Palin ulogom u spotu naljutio guvernerkinu kći
 
Na dodjeli Teen Choice nagrada pojavio se u društvu malo poznate pjevačice Brittani Senser kojoj glumi dečka u spotu. Njegova bivša zaručnica bijesna je zbog spota, jer smatra da ismijava njenu obitelj. U njemu Levi i Brittani glume par koji razdvoji njena majka. Bristol tvrdi da ju je Levi iskoristio kako bi postao slavan te da joj je lagao kad je išao na snimanje spota, govoreći kako putuje u Hollywood pogledati lovački show. Levi je najavio da počinje raditi na svojoj filmskoj karijeri.

Pročitajte više