Tek su mu 24 godine: Prvo je napucao Serenu zbog Sharapove, a sad je osvojio slavnu pjevačicu

Foto: Instagram

IAKO su prije nekoliko dana mediji pisali da su se pjevačica Nicole Scherzinger i njen bivši dečko Lewis Hamilton pomirili, čini se da je srce lijepe pjevačice osvojio netko drugi.

Nakon prekida sedmogodišnje veze s Hamiltonom, Nicole je jedno vrijeme bila u vezi s pjevačem Edom Sheeranom, a sad je navodno zaljubljena u jednog tenisača. Prema pisanju britanskog The Suna, riječ je o bugarskom tenisaču Grigoru Dimitrovom, koji je bio u dugoj vezi s Ruskinjom Marijom Sharapovom, a prije nje kratko se viđao sa Serenom Williams.

Navodno su 37-godišnja Nicole i 24-godišnji tenisač u vezi od srpnja, a svoju vezu drže u tajnosti jer su oboje poznate osobe te su bili u vezama s poznatim osobama, koje nisu dobro završile.

"Potpuno su opijeni jedno drugim, no jako paze da ih se zajedno ne fotografira jer ne žele taj pritisak, biti u vezi koja je pod povećalom javnosti", rekao je izvor blizak paru.

Navodno Hamilton nije dobro podnio vijesti o Nicoleinoj novoj vezi.

"Lewis zna i jako je nesretan. Shvatio je da je još nije prebolio. Očajnički pokušava razgovarati s Nicole posljednjih tjedana", ispričao je izvor.

Grigor se pak našao u ljubavnom trokutu između Sharapove i Williams. Maria i Grigor prekinuli su ovog ljeta dvogodišnju vezu, a vijest o prekidu objavio je bugarski tenisač.

"Naši putevi su se razišli. Živjeli smo prekrasne zajedničke trenutke. Želim joj mnogo sreće i uspjeha u životu i tenisu", poručio je.

Prije toga hodao je sa Serenom, a brzo nakon prekida s njom počeo je vezu sa Sharapovom. Zbog toga su odnosi dviju tenisačica godinama zaoštreni 

Pročitajte više