Istražili Williamov i Katein seksualni život: "Bebu su napravili u Poljskoj, a ovo je dokaz"

Foto: Guliver Image/Getty Images

U VELIKOJ Britaniji trenutno nema veće vijesti od treće bebe princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton. Medije zanima sve, od toga što će Kate nositi tijekom trudnoće preko toga kako se sad osjeća cijela kraljevska obitelj, do toga kad je i kako beba nastala.

Iako je svima jasno kako bebe nastaju, Britanci žele znati sve detalje tog čina. S obzirom na to da se zna da je Kate trudna između osam i deset tjedana, već su izračunali da je u to vrijeme bila s Williamom u službenom posjetu Poljskoj. Otada traje pregledavanje snimki iz Poljske.

Trag broj jedan - Kate je pred kamerama na jednoj svečanoj večeri u Varšavi rekla da moraju imati još djece

Naime, Kate je dobila dječju igračku namijenjenu novorođenčadi te se okrenula Williamu i uz smijeh rekla da moraju imati još djece. U mislima Britanaca, očito je nakon te rečenice poradila na tome.

Trag broj dva - tijekom zdravice podigla je čašu, nazdravila i ništa nije otpila

William je s druge strane ispio svoju čašu. Nekoliko dana kasnije Kate nije ni taknula svoju čašu s pivom u Heidelbergu u Njemačkoj.

Vijest o trudnoći objavljena je jučer, ranije nego što se trudnicama preporučuje da obavijeste obitelj, a u Kateinom slučaju, i cijeli svijet. Razlog za to je činjenica da Kate pati od izrazitih mučnina koje pogađaju jednu od 100 trudnica. Zbog tog je stanja u ranijim trudnoćama i hospitalizirana, a zasad se o njoj brine majka Carole u Kensingtonskoj palači.

Liječnici joj preporučuju da pazi da ne dehidrira, iako će joj to biti teško s obzirom na to da povrati sve što unese u tijelo. 

Pročitajte više