Tenisač hrvatskih korijena snimio video za OnlyFans s curom reality zvijezdom

Foto: Instagram

BERNARD TOMIĆ, australski tenisač hrvatskih korijena, debitirao je na stranici za odrasle OnlyFans, a pohvalila se time njegova djevojka Vanessa Sierra koja je fotografiju s njihove sesije objavila na Instagramu.

28-godišnji tenisač koji je trenutno 224. igrač na ATP listi, a prije nekoliko godina bio je u TOP 20, prošli tjedan potvrdio je vezi s reality zvijezdom Vanessom Sierrom. Nekoliko dana kasnije ona je objavila fotografiju s njihove sesije.

"Ups, uvjerila sam Tomića da napravi nešto loše. Pogledajte video na mojoj stranici, oprosti mama", napisala je uz fotografiju, a kasnije je otkrila kako je to zapravo bila njegova ideja.

"Bila je to njegova ideja. Nisam ja uvjeravala njega", rekla je u australskom showu Kyle and Jacki O. "Samo je odlučio uskočiti na moj OnlyFans", dodala je.

Njihova fotografija dobila je više od 9 tisuća lajkova u manje od 24 sata

Bivši 17. tenisač svijeta trenutno nije ni u top 200. Zadnji meč odigrao je u travnju, kad je poražen u šesnaestini finala. No Vanessa je otkrila kako trenira i planira se vratiti 2021. "Trenira svaki dan. Počet će ponovo igrati iduće godine", rekla je.

Pročitajte više