Tenisač pozitivan na koronu veliki je zavodnik: Osvojio je najljepše žene svijeta

Screenshot: YouTube

NAKON što je tijekom njegovog sudjelovanja na Adria Touru u Zadru otkriveno da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus, njegovo se ime našlo u medijima diljem svijeta.

Dosad je stranice novina, osim svojim zavidnim teniskim uspjesima, punio i vezama s prelijepim poznatim ženama.

Na njegovim počecima šuškalo se da je osvojio srce Serene Williams. Iako njihova veza iz 2012. godine nikad nije službeno potvrđena, mediji su u to vrijeme pisali da su kratko vrijeme bili zajedno.

Dimitrov nakon tog prekida nije dugo tugovao. Iste godine osvojio je jednu od najljepših tenisačica svijeta Mariju Šarapovu, s kojom je bio u vezi do 2015.

Tu vezu Dimitrov nije skrivao. Prvi su se put zajedno u javnosti pojavili 2013. godine u Madridu. Marija je kasnije ispričala da je Dimitrov došao do nje preko njenog agenta.

Prekinuli su 2015., a pisalo se da je razlog bila njena želja da se posveti karijeri.

Dimitrov ponovno nije dugo tugovao. Mediji su šuškali o njegovoj kratkoj avanturi s Playboyevom zečicom Nikoletom Lozanovom.

Iste godine započeo je vezu s pjevačicom Nicole Scherzinger. Nakon što su se glasine o njihovoj ljubavi širile nekoliko mjeseci, u siječnju 2016. potvrdili su da su u vezi.

Vijest o prekidu 2019. potvrdila je Scherzinger neobičnim statusom na Instagramu.

"Voljela sam te u tvojim najtežim trenucima. Poslanica Rimljanima 5:8", napisala je.

Pročitajte više