Teniski turnir u Zagrebu okupio bivše i sadašnje sportaše te Milu Horvat

JUČERAŠNJI meč između Marina Čilića i Austrijanca Jurgena Melzera, ali i onaj njemačkih predstavnika Michaela Barrera i Philippa Petzschnera, na PBZ Zagreb Indoors teniskom turniru podržali su brojni hrvatski bivši i sadašnji sportaši.

Ipak, pažnju fotografa privukla je i sportska voditeljica i novinarka Mila Horvat koju su mediji do sad povezivali s mnogim sportašima. Lijepa Mila, ogled finalista Zagreb Indoorsa, Marina Čilića, pratila je u društvu prijateljica.

Osim Mile Horvat, Čilićev meč pogledao je bivši rukometaš i trener hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža s obitelji. U Dom Sportova s majkom je došla i hrvatska plivačica Mirna Jukić koja je podržala dečka - tenisača Jurgena Melzera s kojim se kasnije družila gledajući meč Nijemaca.

Iako je suprugu napokon ostavio kod kuće, Goran Ivanišević, Čilića je podržao u društvu oca Srđana Ivaniševića i najmlađeg sina Emanuela. Dobro raspoloženi Ivanišević na Zagreb Indoorsu pozdravio je i bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana koji je također veliki ljubitelj tenisa.

Pročitajte više