Teorija velikog praska u sljedećoj sezoni ostaje bez nekog od glavnih glumaca?

Screenshot: YouTube

JEDNA od trenutno najpopularnijih humorističnih serija na televiziji nedavno je ušla u desetu sezonu emitiranja, a već se naveliko priča o nastavku, a obožavatelje je šokirala spoznaja kako bi mogli ostati bez jednog od glavnih glumaca.

Veći dio glumačke ekipa o obnavljanju svojih ugovora šute "kao zaliveni", no komentari s CBS-a otkrivaju kako će serija biti obnovljena i za jedanaestu sezonu, no još uvijek se ne zna u kojem obliku, piše The Hollywood Reporter.

<br>

Naime, showrunner serije Steve Molaro otkrio je kako bi se serija mogla vratiti bez jednog od glavnih glumaca, ali nije otkrio o kome je riječ. Već prije otkriveno je kako Kaley Cuoco, odnosno Penny, nije bila zadovoljna razvojem događaja u kojem je Bernadette trudna, a pričalo se i kako će serija završiti desetom sezonom. Naime, glavni glumci tražili su povećanje plaća iako Kaley Cuoco, Johnny Galecki (Leonard) i Jim Parsons (Sheldon) zarađuju milijun dolara po epizodi.

Zbog svega toga, navodno se mijenja priča, a upravo fokus na trudnoću Berndette trebao bi "olakšati" otpuštanje nekog od glavnih glumaca.

Hollywood Reporter otkriva i kako je Kaley Cuoco na rubu otkazivanja ugovora, a Johnny Galecki tvrdi da ne želi raditi seriju dalje bez nje. Dakle, gotovo je sigurno da ćemo omiljene štrebere gledati i u 11. sezoni, a koji od najskupljih glumaca bi seriju mogao napustiti, ostaje za vidjeti.

 

 

Pročitajte više