Terapeutkinja otkriva pet grešaka koje muškarci najčešće rade u krevetu

Screenshot: Youtube

POSTOJI mnogo zabluda o seksu i seksualnosti, posebno kada su u pitanju žene, te mnogi muškarci ostanu pogrešno informirani o tome kako zadovoljiti svoje partnerice.

Terapeutkinja Julie Orlov, koja ima više od 25 godina iskustva, objasnila je za Your Tango kako mnoge žene podnose nezadovoljavajući seksualni život a da ne progovore o tome. S obzirom na to da su muškarci često na krivom tragu prilikom zadovoljavanja svojih partnerica, donosimo vam pet najčešćih grešaka koje oni čine u krevetu i što mogu učiniti drugačije.

Pretpostavljate da žene nemaju isti seksualni nagon kao muškarci

Ne treba vjerovati, ni na trenutak, da žene ne vole ili ne žele seks jednako kao muškarci. Iako zasigurno postoje individualne razlike između oba spola, žene vole seks i žene žele seks, one jednostavno ne žele loš seks. Dakle, ako vas vaša djevojka ili supruga odbija, prvo što trebate pitati je što možete učiniti bolje za nju jer zasigurno postoji razlog zašto su joj smanjene seksualne želje.

Krećete odmah prema njezinim genitalijama i preskačete predigru

Žene uživaju u užitku dodirivanja i milovanja cijelog tijela, u ljubljenju i zavođenju. Posebno uživaju u iščekivanju kada ćete konačno stići "tamo dolje", stoga si dajte vremena da polako prođete niz cijelo njeno tijelo, a dok dođete do njenog klitorisa, ona će već biti "u sedmom nebu".

Ne žurite s predigrom, već se pobrinite da i vi uživate u istom putovanju. Žena zna kada njezin muškarac voli i cijeni svaki centimetar njenog tijela, a ništa je ne uzbuđuje više od spoznaje da njezinog muškarca uzbuđuje dodirivanje, milovanje i ljubljenje nje, posvuda.

Tretirate njezin klitoris kao penis

Žensko tijelo razlikuje se od muškog, pa se stoga ne pokušavajte prema njezinim genitalijama ponašati kao prema svojima. Saznajte koje vrste dodira ona najbolje osjeća i uzmite si vremena kako ona ne bi osjećala da je požurujete. Nemojte prebrzo prelaziti na spolni odnos.

Većina žena uživa u orgazmu stimulacijom klitorisa prije vaginalne penetracije. Naravno, to ne znači da žena ne može uživati ​​u još jednom orgazmu tijekom spolnog odnosa. No zapamtite, svaka je žena drugačija, pa neke doživljavaju vaginalni orgazam, a neke ne.

Predigru započinjete i završavate što je prije moguće

Predigra za ženu traje 24 sata dnevno. Što više obraćate pažnju na njezine ukupne potrebe, ona se osjeća povezanijom s vama, a što se više osjeća povezanom, to će više reagirati na seksualne pobude. Ako je vaša partnerica umorna od dugog dana, a vi ste raspoloženi za seks, opustite se u vrućoj kupki "za nju", stavite djecu u krevet i njezino raspoloženje brzo će se promijeniti.

Njegovanje vaše partnerice najbolji je afrodizijak koji možete pronaći za nju. Budite joj izvrstan partner i ona će vam biti odlična ljubavnica.

Seksate se samo na svoj način

Muškarci često "vode" u seksualnim odnosima, a neki, čak i kada žena preuzme inicijativu te radi neke stvari na svoj način, preusmjeravaju je natrag na ono što oni žele, što se ponekad može podudarati, a ponekad ne. Nemojte pretpostavljati da će vaša partnerica uživati u nečemu samo zato što ste vidjeli ženu kako stenje na porno stranici.

Sve žene imaju svoje preferencije o tome kakav seks vole. Jedino što vi trebate učiniti je pobrinuti se da otkrijete što je drago vašoj ljubavnici. I neka s vremena na vrijeme ona ima glavnu riječ u seksu.

Pročitajte više