Tereza Kesovija velikim koncertom obilježila 50 godina karijere

PJEVAČKA diva Tereza Kesovija jučer je velikim, rasprodanim koncertom pod nazivom "Još se srce umorilo nije", uz pratnju Simfonijskog orkestra HRT-a, u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog obilježila 50 godina glazbene karijere.

Svojoj vjernoj publici, među kojom su se sinoć našli i neki od njenih pjevačkih kolega, Kesovija je još jednom priredila pravu glazbenu poslasticu, a tijekom izrazito emotivne večeri podijelila je s njima neke od svojih najvećih hitova te im zahvalila što su došli u tolikom broju jer se zbog njih ponovno osjeća mlada.

Osim "Još se srce umorilo nije", na repertoaru su se, između ostalih, našle i "Što je ostalo od ljubavi", "Moja posljednja i prva ljubavi", "Pronađi put" te "Zapjevajmo, prijatelji". Pjevajući uglas s publikom koncert je zaokružila velikim hitom "Prijatelji stari gdje ste".

Pjevačka diva je ovaj koncert, povodom čak pola stoljeća provedenih ispred mikrofona i pod svjetlima pozornice, posvetila svojoj unuci Mili, koja joj je došla i čestitati na pozornicu. Kesovija je ispunila i pjevačke želje svog sina te otpjevala "Nono, moj dobri nono" te "Nek idu lađe".

U publici su se, između ostalih, našli i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, ravnatelj KD Lisinski Dražen Siriščević, Vesna Škare Ožbolt sa suprugom, glumac Emir Hadžihafizbegović sa sinom, Ksenija Erker Hegedušić te Gabi Novak.

Pročitajte više