Teško razdoblje za slavnog glumca: Nakon što je otkrio da ima rak, rastaje se nakon 17 godina braka

Foto: Guliver Images/REX

BEN STILLER i Christine Taylor objavili su da se rastaju nakon 17 godina braka nakon što je glumac prije manje od godinu dana objavio da se bori s rakom prostate, piše DailyMail.

Vijest koja je šokirala mnoge objavili su u petak u zajedničkoj izjavi.

"S velikom ljubavlju i poštovanjem jedan prema drugome i nakon 18 godina koje smo sveukupno proveli skupa, odlučili smo se rastati. Naš prioritet ostaju djeca te vas ljubazno molimo da nam date privatnost u ovom trenutku", rekli su za ET.

Par se upoznao 1999. godine na setu, a vjenčali su se 2000. godine i dobili dvoje djece, danas 15-godišnje kćer Ellu i sina Quinlina.

Krajem prošle godine, Ben je javnosti otkrio da se već dulje vrijeme bori protiv raka prostate. "To je bio šok za mene. Nisam imao pojma što se događa, nisam znao što će biti sa mnom. Bio sam uplašen. To saznanje pauziralo je sve u mom životu jer nisam mogao ništa planirati s obzirom na to da nisam znao što će se dogoditi", rekao je.

"Mislim da se moraš smijati i imati smisla za humor, jer poslije svega, život je takav. Svi se moramo nositi s problemima i izazovima koje nam život donese i baš zato morate imati smisao za humor. A ako ga možete podijeliti s nekim, to puno znači", izjavio je jednom prilikom.

Pročitajte više