The Rock navodno na snimanje kasnio po 8 sati, troškovi porasli za 50 milijuna dolara

Foto: EPA

Dwayne "The Rock" Johnson natjerao je svoj tim da se riješi boca u kojima je bila njegova mokraća na filmskim setovima i kasnio je i do osam sati na snimanje nadolazećeg filma, tvrdi izvješće koje je u suprotnosti sa zvjezdanom reputacijom koju je glumac izgradio u Hollywoodu.

Johnson je postao poznat kao hrvač WWE-a kasnih 1990-ih i ranih 2000-ih, ali zvjezdani status je dobio nakon što je iz ringa skočio na filmsko platno kao glumac. Johnsonova reputacija pouzdane zvijezde rasla je s filmovima koji su se svidjeli publici, uključujući Walking Tall, Get Smart i franšizu Fast & Furious.

Budući da je Johnson hrvač koji je postao glumac, postoji opći stav da je naporno radio kako bi uspio u Hollywoodu. Ali njegova se reputacija počela pogoršavati u posljednje dvije godine, uglavnom nakon što su njegovi pokušaji da preoblikuje DC Extended Universe propali jer film Black Adam iz 2022. nije impresionirao obožavatelje te je podbacio na kino blagajnama.

U utorak je novinska kuća TheWrap izvijestila da je Johnson kasnio i do osam sati na snimanje nadolazećeg akcijskog filma s božićnom tematikom Red One, što znači da je ekipa u nekim prilikama morala snimati bez njega.

Izvještaj također tvrdi da je proračun filma narastao na preko 250 milijuna dolara kao rezultat nekoliko problema s produkcijom, uključujući Johnsonovo kašnjenje, koje je navodno uzrokovalo porast troškova od 50 milijuna dolara.

Iako Amazon MGM Studios nije definirao iznos proračuna filma za izvješće, izvor blizak studiju rekao je za The Wrap: "Potpuno je normalno da dođe do fluktuacija budžeta unutar 15% od predviđenog, a to je upravo ono što se dogodilo."

Navodno je na setovima urinirao u boce

Također je objavljeno da je The Rock pokušao uštedjeti vrijeme na setovima urinirajući u boce, što je uznemirilo neke članove ekipe. Drugi anonimni izvor za kojeg TheWrap kaže da dobro poznaje glumca rekao je: "Na setu, daleko od svoje prikolice, ako treba piškiti, ne ide u zahod. Piša u Voss bocu i njegov tim je se riješi."

Ovo nije prvi put da se spominje njegova metoda uriniranja pa je tako 2021. u razgovoru za Esquire, uoči izlaska filma Red Notice, Johnson priznao da urinira u boce tijekom dugotrajnih treninga jer teretane u koje ide nemaju kupaonice. "Obično ostajem prilično hidriran. Moram često ići na zahod. Ne puno, ali vjerojatno nekoliko puta tijekom treninga moram na zahod. Pa to obavim u bocu", rekao je.

U izjavi za TheWrap, glasnogovornik studija Amazon MGM je rekao: "Dwayne Johnson i Seven Bucks bili su nevjerojatni partneri u Red Oneu, filmu koji će obožavati publika svih uzrasta ove blagdanske sezone. Naše testiranje bilo je vrlo snažno, reakcija na CinemaConu govori sama za sebe i ne bismo uspjeli bez Dwayneovog stalnog rada i podrške."

"Bilo kakvi izvještaji koji impliciraju da smo došli do ove točke s njegovim kašnjenjem od sedam do osam sati je i smiješno i lažno", dodao je glasnogovornik.

Pročitajte više