Thierry Henry ljubi manekenku Andreu Rajačić

FRANCUSKI nogometaš, napadač Barcelone Thierry Henry, u vezi je sa 24-godišnjom bosanskohercegovačkom manekenkom Andreom Rajačić. Iako je par zajedno navodno čak nešto više od godinu dana, njihova veza je sve dosad brižno bila čivana od očiju javnosti. Zajedno su ih fotografi uspjeli snimiti nedavno, kad su prisustvovali test vožnji Lewisa Hamiltona koji se pripremao za utrku Formule 1 u Bahreinu.

Thierry Henry i Andrea su se upoznali tijekom jednog od njenih posjeta starijoj sestri koja živi u Španjolskoj, nedugo nakon što se Henry razveo od svoje tadašnje supruge, britanske manekenke Claire Merry, s kojom ima petogodišnju kćer Teu i s kojom je bio u braku od 2003. godine. Claire je zatražila razvod  2007. godine, nakon što je u Thierryjevom mobitelu pronašla SMS poruke koje su dokazivale da se viđa sa drugom ženom, visažisticom Sadie Hewlett. Brak su službeno okončali 2008. godine, a razvod ga je stajao više od 11 milijuna eura.

Andrea Rajačić je rođena u Sarajevu i kćer je poznatog plastičnog kirurga Nebojše Rajačića, koji već godinama uspješno radi i živi u Kuvajtu, gdje je šef Klinike za opekotine i plastičnu kirurgiju. Tabloidi su o njoj iskopali kako se svojedobno trudila steći slavu u New Yorku i kako je 2007. godine za New York Post izjavila kako od muškaraca voli "one malo bolje novopečene europske bogataše, jer to je sjajna stvar kad postignute nešto bez previše truda".

Pročitajte više