Thompson: "Novinarske hijene grizu sve što je hrvatsko"

"DRAGI prijatelji, ove hijene, ovi režimski psi čuvari će i dalje lajati i gristi oko sebe sve što je hrvatsko, čestito i istinito" - objavio je Marko Perković Thompson na svojim web stranicama.

"Povodom incidenta koji se dogodio na mom zadnjem nastupu osjećam potrebu da svojoj publici kažem svoju, zapravo istinitu, verziju događaja jer sam u javnim medijima ili spriječen da to napravim ili krivo interpretiran.

U incidentu koji se dogodio između novinara i redara niti sam sudjelovao, niti sam za njega znao dok se zbivao, niti imam bilo kakve veze s tim događajem.

Međutim, indikativno je da pojedine novine koriste ovaj incident da nastave hajku na mene, a da nitko ne želi čuti moje mišljenje, mišljenje organizatora i redara (inače njemačke zaštitarske tvrtke, a ne "Thompsonovih batinaša".

Što upućuje na logičan zaključak da se incident nije dogodio slučajno već nekima očito nije odgovarala činjenica da je cijela moja turneja po Hrvatskoj protekla bez i najmanjeg incidenta pa su se oni potrudili da incident izazovu a za njega optuže mene.

Dovoljno je pročitati imena tih režimskih pasa čuvara i usporediti ih sa njihovim člancima od prije 6-7 mjeseci da bi se uočio kontinuitet komunističkog terora, bezočnih laži i izmišljotina.

Jedan od tih u Slobodnoj Dalmaciji kaže da se incident napokon dogodio? Dragi prijatelji, ove hijene, ovi režimski psi čuvari će i dalje lajati i gristi oko sebe sve što je hrvatsko, čestito i istinito, ali mene to neće spriječiti da i dalje uz Vašu podršku promičem vrijednosti koje su nama neupitne i svete." - obratio se Thompson surferima.

Edo Maajka ispred Thompsona

Inače, u izboru za "Večernjakovu ružu", nagradu koju osvajaju najpopularniji likovi s hrvatske estrade, u kategoriji najboljeg pjevača, prema online glasačima, trenutno je vodeći Edo Maajka sa 271 glasom (odnosno 32 %), dok iza njega kaska ljubimac nacije - Thompson.

Glasati se može na siteu www.vecernji-list.hr/ruza/, ali i putem dopisnica.

Pročitajte više