Tiger Woods i Elin Nordegren službeno razvedeni: "Žalosni smo što je našem braku došao kraj"

DESETAK mjeseci nakon što je u javnost procurila informacija da Tiger Woods vara svoju suprugu, službeno je objavljeno da se slavni golfer sudski rastao od Elin Nordegren. Povodom službenog razvoda bivša švedska manekenka i golfer poslali su priopćenje javnosti u kojemu jedno drugome žele sve najbolje.

"Idućih tjedana i mjeseci neće biti lako za nas"

"Žalosni smo što je našem braku došao kraj i želimo jedno drugome sve najbolje u budućnosti. Više nismo u braku, ali smo roditelji dvoje prekrasne djece i njihova sreća će biti od presudne važnosti za nas oboje. Kada smo konačno odlučili da je naš brak došao kraju, primarni fokus naših prijateljskih razgovora bio je taj da se našoj djeci osigura njihova budućnost. Idućih tjedana i mjeseci neće biti lako za nas, kao ni za njih jer se moraju prilagoditi novonastaloj obiteljskoj situaciji, zbog čega je potreba za privatnosti naš glavni problem", stoji u priopćenju bivših supružnika.

Podsjetimo, krajem prošle godine National Enquirer objavio je fotografije golfera i mlade Njujorčanke Rachel Uchitel koja je mjesecima bila ljubavnica Tigera Woodsa. Kako su dani i mjeseci prolazili, tako je rastao i broj njegovih ljubavnica. Kako se ispostavilo, Tiger je svoju suprugu prevario s oko 120 žena u periodu od šest godina. Iako su mnogi isprva pretpostavljali da će Elin dati drugu šansu nevjernom suprugu, Šveđanka nije mogla oprostiti Tigeru sve te nevjere pa je zatražila razvod.

Pročitajte više