Tiger Woods priznao svih 120 afera, ali negira da je spavao sa susjedom

TIGER WOODS morao je napraviti listu žena s kojima je spavao za vrijeme braka kao dio terapije liječenja od seksualne ovisnosti. Na njoj se našlo čak 120 žena, među koje nije uvrštena 21-godišnja susjeda s kojom je Tiger proveo noć. Navodno je upravo mlađahna djevojka bila kap koja je prelila čašu golferove supruge Elin iako on još uvijek negira bilo kakvu povezanost s njom.

"Tiger je bio na večeri s prijateljima u jednom restoranu kada mu je zazvonio mobitel. Zvala ga je Elin, a toliko se glasno derala da su je mogli čuti svi za stolom", ispričao je izvor koji se te večeri našao u Tigerovu društvu. "Ovo je nevjerojatno! Ne mogu vjerovati da si se seksao s tom djevojkom u našem susjedstvu?! To je to - rastajemo se!", navodno je izjavila lijepa Šveđanka koju je Tiger pokušao uvjeriti da su to sve laži.

"Lažeš! Uvijek si bio lažljivac! Ti si jedno obično govno od čovjeka", rekla je Elin i poklopila slušalicu. Iako ju je Tiger pokušao dobiti nekoliko puta nakon toga kako bi je uvjerio da ipak nije spavao s 21-godišnjakinjom, Elin mu je uporno odbijala pozive te mu se više nije javljala. Sada navodno komuniciraju isključivo preko odvjetnika.

Pročitajte više