Tihana Harapin Zalepugin o godini bez Saše: Hvalila sam se da se dobro držim...

Foto: Facebook

Tihana Harapin Zalepugin prisjetila se svog supruga Saše Zalepugina, koji je preminuo krajem studenoga prošle godine.

"Posljednja godina bila je prepuna emotivnih uspona i padova. Ovu drugu emociju nastojim sve više držati u svoja četiri zida i komunicirati s ljudima, a da ih ne opterećujem vlastitom boli. Ne smijem biti nepoželjna, naporna, zatvorena.

Ljeto sam hrabro provela u mjestu naše velike sreće, odlazila ondje gdje je volio plivati, gdje mi se hvalio kako može i hoće. Uglavnom, moje suze vidjeli su samo rijetki. Fotografirala sam se i hvalila po društvenim mrežama da se dobro držim. Znam da su mi neki zamjerili takav pristup, ali i moj je ego tražio malo dodatnih impulsa", rekla je Tihana za Story.

Podsjećamo, nekadašnji novinar i urednik Nedjeljnog popodneva preminuo je u bolnici od posljedica moždanog udara. Saša i Tihana bili su u braku više od 30 godina. Upoznali su se na jednoj modnoj reviji na Hvaru 1975. godine. Na tom otoku godinama su provodili svako ljeto.

"Hvar je za mene i Sašu 'naš otok' jer smo se tamo upoznali 1975. godine, dok sam ja radila kao manekenka, a on kao režiser. Tu smo se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije te smo se vjenčali 1992. godine", rekla je Tihana u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Pročitajte više