Tihana Lazović i Sobin u Zadru sudjelovali na prosvjedu protiv nasilja nad ženama

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Na Narodnom trgu u Zadru održan je prosvjed protiv nasilja nad ženama. Na prosvjedu su sudjelovali glumica Tihana Lazović i njezin kolega Slavko Sobin.

Tihana je u rukama držala transparent na kojem je pisalo: "Stop femicidu."

"Femicid se mogao spriječiti"

Ranije je Tihana objavila da ona i njen suprug Branislav Trifunović danas slave prvu godišnjicu braka, a provest će je na prosvjedu protiv obiteljskog nasilja.

"Mom čovjeku i meni danas je prva godišnjica braka. Moj čovjek i ja se puno volimo, masu smijemo, plačemo zajedno kad plačemo, tu smo si, ja njemu, on meni, igramo na karte, kauč meni njemu fotelja pa gledamo filmove, čitamo pa se mijenjamo za knjige, zajebava on mene da sam ovakva, ja njega da je onakav, kuha on jer lipo kuha, ja nešto drugo radim šta mi bolje ide, grlimo se svaki dan al baš svaki", napisala je zadarska glumica na Instagramu.

"Danas ćemo za godišnjicu u 16 h otići na Narodni trg u Zadru, za sve Nizame, Ane, Sofije, Jadranke, Sanje, Snežane, Gordane koje nisu imale sreće kao ja, koje su umjesto ljubavi, smijeha, slobode i poštovanja živjele strah, jezu, udarce, sram i poniženje. Femicid se mogao spriječiti. Da su samo institucije radile svoj posao. Nama ne trebaju muškarci koji po trgovima mole za našu čistoću i poslušnost, nama treba država koja će nas zaštititi od nasilnika", poručila je.

Pročitajte više