Tihana Lazović objavila fotku sa Severinom: "Popila si premalo pive na svadbi"

Foto: Instagram

TIHANA LAZOVIĆ objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa Severinom, koja je pjevala i bila jedna od gostiju ovog vikenda na njenom vjenčanju za Banu Trifunovića.

"Rodila se ja tako davne 1990. Zaplakala pa pobrljavila neke riječi koje zvuče kao mama i tata. Ubrzo zatim zapjevala. Tata puštao ploče. Rock, jazz, blues. Sestra Tajana ima pet godina, svira klavir, pjeva Jamesa Browna. Ja pjevam 'palomablanka putuje na daleke obale.' Ja pjevam 'Dalmatinka Dalmatinka tri ljubavi svoje ima", započela je u objavi.

"Narasla Tihana. Severina i dalje na sceni. Trese regiju, izgleda kao avion, voli je raja, kliče joj narod, ona je bomba. Ona je fenomen Ona je, kao sto kaže Hani Erceg 'predmet žudnje balkanskih mužjaka i predmet prezira frustriranih žena.'

Ona je velika prevelika za tako sitne, kao makovo zrno sitne, duše našeg gnjilog, patrijarhalnog, šovinističkog frustriranog, licemjernog društva. O kako volimo mrziti žene. O kako volimo mrziti jer ne možemo doseći. O kako volimo mrziti uspješnu. O kako volimo mrziti uspješnu i lijepu. O kako volimo mrziti uspješnu, lijepu pametnu", napisala je.

"Problematično" pivo

Glumica je objavu podijelila nakon što su određeni mediji prenijeli da je Severina "potegnula bocu piva na svadbi Tihane i Branislava", što je izazvalo niz reakcija na društvenim mrežama.

"Pila si pivo na mojoj svadbi. I to malo. Razočarana sam. Očekivala sam da ćeš nategnuti bocu kajsije", zaključila je.

Podsjetimo, Severinu su na vjenčanju pratili njezin menadžer Tomica Petrović i prijateljica Sonja Dvornik, a pjevačica je na svom Instagramu objavila niz fotografija sa slavlja, na kojima je pozirala u društvu Gorana Bogdana, Anđelke Prpić i drugih uzvanika.

Pročitajte više