Tijana Ajfon priznala krivnju za prostituciju, dobila godinu dana zatvora

Foto: Instagram

SRPSKA starleta Tijana Ajfon u cijelosti je priznala krivnju za kazneno djelo za koje je tereti optužnica o organiziranju međunarodne prostitucije. Kako navode iz Tužilaštva Bosne i Hercegovine, a prenose tamošnji mediji, predložena je zatvorska kazna u trajanju od jedne godine.

Optužena je, navodi se, u prisutnosti odvjetnika, u cijelosti sporazumno priznala krivnju za kazneno djelo za koje je tereti optužnica Tužiteljstva BiH. Sukladno sporazumu, za optuženu je predložena kazna zatvora u trajanju od jedne godine. Predložena kazna u skladu je s ulogom i odgovornošću optužene u izvršenju kaznenog djela.

Maksimović je osuđena jer je poticala državljanke Srbije Sofiju G. i Sašu P. da pružaju seksualne usluge za novac. Ona je, kako se navodi u optužnici, djevojke dovela iz Beograda u Bijeljinu, gdje su na privatnoj zabavi pružale seksualne usluge za 500 eura.

Njezin odvjetnik najavio je da će tražiti da zatvorska kazna za njegovu branjenicu bude preinačena u novčanu. Stoga će Tijana Ajfon za slobodu morati platiti gotovo 34 tisuće maraka, odnosno oko 130 tisuća kuna.

Pročitajte više