Tijekom javljanja uživo pokušala karticom kupiti kartu za prijevoz pa se osramotila

Foto: RTS

U BEOGRADU je uveden nosi sistem naplate karata gradskog prijevoza pa je novinarka RTS-a u emisiji pokušala demonstrirati kako kupiti kartu. Međutim, nije uspjela kupiti kartu, a isječak iz emisije ubrzo se proširio društvenim mrežama. 

Najavila je da se u pojedinim vozilima karta može platiti karticom pa je gledateljima htjela pokazati kako. "Ono što je važno jest da se ovaj aparat nalazi kod prvih vrata. Međutim, kad kupujete kartu nemate nikakav kontakt s vozačem i za tim nema potrebe jer se aparat doista lako koristi", ispričala je voditeljica. Međutim, ono što je tvrdila nije uspjela pokazati. 

Odabrala je kartu koju je željela kupiti i prislonila karticu kako bi platila - no nije uspjela jer je na pogrešno mjesto prislanjala karticu. "Neka greška je u pitanju, ali na vrhu uređaja izađe vaša karta i tu kartu čuvate", zaključila je.

Nakon njezinog javljanja na društvenim su mrežama osvanuli brojni komentari. 

"Ako ona to nije razumjela, neće ni 90 posto drugih ljudi", "Zamislite sad neke starije osobe koje pokušavaju platiti karticom, pogotovo nakon ove snimke", "Čari i ljepote programa uživo", "Što bi se ona pripremila prije uključenja u program. Opušteno", neki su od komentara.

"Kad bi se upalila kamera ispred mene ne bih znao ni kako se zovem, a ne kako se koristi ovo čudo", branili su je neki. 

Pročitajte više