Tiktoker kojeg prati 133 milijuna ljudi snimio video u znak podrške ljudima u ratu

Screenshot: TikTok

JEDAN od najpoznatijih tiktokera Khaby Lame uz pomoć prijatelja snimio je video u znak podrške Ukrajini. 

U videu Khaby nosi vojnu uniformu s ruskom zastavom na ruci, a njegov prijatelj na ramenu ima zastavu Ukrajine. U rukama drže igračke koje su iskoristili umjesto oružja. U jednom trenutku ih odbacuju i snažno se zagrle. Na kraju podignu list papira na kojem je nacrtak znak mira.

@khaby.lame I v always used my social media to promote positive messages and this message is one of peace for all people who experience war.#nowar #peace🇺🇦☮️🇷🇺 ♬ Kosandra - Miyagi & Andy Panda

"Uvijek sam koristio svoje društvene mreže za promicanje pozitivnih poruka i ovo je poruka mira za sve ljude koji su u ratu", poručio je tiktoker. Njegov video do sada je pregledan više od pet milijuna puta.

U komentarima ispod videa oglasili su se i brojni Ukrajinci koji su Khabyju zahvalili na podršci. Mnogi su pisali kako žele da se zaustavi rat i bude mir u svijetu. 

Inače, Khabyja na TikToku prati više od 133 milijuna ljudi, a proslavio se zahvaljujući "life hack" videima u kojima nikada ne izgovori ni jednu jedinu riječ.

Veliki broj slavnih osoba putem društvenih mreža iskazuje podršku Ukrajini nakon ruske invazije. 

Pročitajte više