TikTokerica kaže da je očistila "najprljaviju kuhinju u Europi", pogledajte rezultat

Foto: TikTok

KORISNICA TikToka pod nazivom @aurikatariina podijelila je video u kojem čisti kuhinju. Ta kuhinja nije njezina, već je odlučila prihvatiti izazov te očistiti tuđu prljavštinu i ostatke hrane.

U snimci koju je objavila na TikToku napisala je da je to "najprljavija kuhinja u Europi", a svoj rad vlasnicima tog doma nije htjela naplatiti.

U videu napominje da je vlasniku uštedjela oko 15 tisuća dolara (oko 100 tisuća kuna), koliko bi inače platili čišćenje profesionalaca. Kaže da je i više nego sretna što je uspjela na takav način pomoći vlasnici kuće.

@aurikatariina THE MOST AMAZING TRANSFORMATION EVER!! 😍😍 #forfree #cleaning #clean #beforeandafter #motivation ♬ Cinematic Trailer - Saltonbria

Auri je rekla da ju je sponzorirala jedna tvrtka za čišćenje, platila joj je letove i boravak u hotelu. Na kraju TikTok videa Auri je pokazala kako je kuhinja izgledala prije, a kako poslije čišćenja. Taj je video postao viralan i skupio je više od 2.7 milijuna lajkova i više od 30.000 komentara.

"Ženo, nemoj ovo raditi besplatno", "Ako si dobra u nečemu, nemoj to raditi besplatno", "Napravila si čudo", "Ti si anđeo i najhrabrija osoba na svijetu", samo su neki od komentara ispod snimke.

Pročitajte više