Tiktokerica Nara rodila kćer: Porodio me muž prije nego što je itko uspio doći

Foto: Instagram

ULTRAPOPULARNA tiktokerica Nara Smith rodila je treće dijete te vijesti objavila na Instagramu. Nara, inače 22-godišnjakinja, napisala je da ju je porodio suprug Lucky jer je porod krenuo prebrzo i nitko nije stigao na vrijeme.

"Ovo je posljednjih nekoliko dana s Whimsy Lou. Postoji nešto tako čarobno u tom novorođenom mjehuriću i svim malim trenucima koje želite urezati u svoj mozak. Njezin ulazak u ovaj svijet bio je čaroban i tako brz da ju je Lucky porodio i stavio u moje ruke prije nego što je itko drugi stigao", napisala je Nara.

Tko je ova žena?

Ako imate TikTok, zasigurno vam stalno iskaču njezini videozapisi na kojima kuha potpuno dotjerana i ispunjava sve želje suprugu i djeci kada je riječ o hrani.

Nara Smith, djevojački Pellman, 22-godišnji je model. Jako je aktivna na TikToku, gdje objavljuje recepte, isječke iz svog života glam mame i slatke trenutke sa svojim suprugom - koji je također model. Par je u prosincu objavio da čekaju treću bebu.

Prema objavi na Instagramu, čini se da je Smith porijeklom iz Njemačke, a ima i južnoafričko podrijetlo. Čini se i da puno putuje zbog posla i sklapa ugovore s poznatim brendovima kao influencerica. Međutim, ono po čemu se uistinu ističe jest sposobnost da stvori sporu, umirujuću, a ipak glamuroznu atmosferu i estetiku, čime privlači milijune fanova.

@naraazizasmith1

what do you guys have for christmas dinner

♬ original sound - Nara Smith

Pročitajte više