Tiktokerica objasnila: Više ne kupujem toaletni papir, a evo i zašto

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Channon Rose izazvala je pažnju na društvenim mrežama kad je u viralnom videu objasnila zašto više ne koristi toaletni papir. Tiktokerica je otkrila kako ona i njezina obitelj umjesto toaletnog papira koristi nešto što je nazvala "obiteljskom krpom".

Odvratan toaletni papir

Mama iz Colorada objasnila je kako smatra da je toaletni papir "odvratan", dodajući kako se "mrvi" i "zaglavi". Dodala je kako njezina obitelj koristi bide nakon odlaska na WC i zatim koriste tkaninu kako bi se obrisali.

"Voda i krpa jednostavno vas bolje očiste. Mekano je i ugodno", objasnila je i otkrila kako korištene krpe jednostavno opere s ostalom prljavom odjećom.

@channonrose1 Don’t mind my eyelash falling off through this whole video 😂 #reusabletoiletpaper #familycloth #zerowaste #ecofriendly #vegan #channonrose #zerowasteliving ♬ original sound - Channon Rose

Zatim je nabrojala dugu listu higijenskih proizvoda koje više ne kupuje, poput maramica i higijenskih uložaka, dodajući kako je tako uštedjela puno novca.

Njezin je video prikupio 624 tisuće pregleda, a ljudi su imali puno pitanja na ovu temu.

Podijeljene reakcije

"A što je s gostima, moraju li i oni koristiti obiteljsku krpu?" upitao je netko, a tiktokerica je odgovorila: "Da, uvijek imamo rezervni toaletni papir za goste."

"Zabrinula si me dok nisi spomenula korištenje bidea", napisala je tiktokerica, na što je ova odgovorila: "Da, bilo bi odvratno da se ne isperemo prije."

No, bilo je i onih koji nisu imali lijepe riječi za nju: "Grozno i nehigijenski", "Ne, gospođo. Jednostavno ne" i "Ne mogu vjerovati da to pereš s ostalom odjećom" neki su od komentara.

Pročitajte više