Tiktokerica: Influenceri se dođu snimati u pustinju, ali zapravo ne idu na Coachellu

Screenshot: TikTok

NAJPOZNATIJI glazbeni festival svijeta mnogi nazivaju "influencerskom olimpijadom", a tiktokerica i glazbenica Loren Gray sad je odlučila otkriti dokud seže influencerska Coachella-groznica.

Naime, ona tvrdi da mnogi influenceri koji ovih dana objavljuju fotografije iz pustinje zapravo uopće nisu na festivalu. "Nisam vidjela da itko govori o tome pa moram ja jer je zaista smiješno. Coachella je poput Olimpijskih igara za influencere, to je mjesto na kojem moraš biti. Ali većina influencera, ili barem mnogo njih, uopće ne ide na Coachellu", rekla je Loren u videu na TikToku.

@lorengray

here to validate ur fomo 🤞🏼😽💌

♬ Rodeo (Remix) - Lah Pat & Flo Milli

"Oni će doći u pustinju, uzeti apartman, složiti šminku, frizuru i outfite, uslikati se... Napisati 'Coachella prvi, drugi, treći dan', objaviti to, a onda uopće neće otići na festival. Uopće nemaju festivalske narukvice. Odvezu se u pustinju da se uslikaju, objave to na Instagramu ili TikToku i onda se vrate kući", objasnila je.

"Tako da ako se osjećate tužno što niste tamo, ne brinite, vjerojatno nisu ni oni koje gledate na društvenim mrežama", poručila je.

Inače, 20-godišnja Loren jedna je od prvih popularnijih američkih tiktokerica. Na toj mreži se pojavila 2016. godine, kad je imala samo 13 godina.

Pročitajte više