Skakala s padobranom pa podijelila fotku, ljudi je pitaju je li obavila egzorcizam

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA @peek.xo objavila je video neugodnog trenutka koji je zabilježila kamera prilikom njezinog iskakanja iz aviona. Snimka je pregledana više od osam milijuna puta te je prikupila gotovo milijun lajkova.

U videu je napisala kako je skakala s padobranom te je naručila profesionalno snimanje da bi dobila "kul fotke". No ostala je šokirana kad ih je pregledala te vidjela da je napravila veliku grešku prilikom biranja odjeće u kojoj je iskočila iz aviona.

Krivi odabir

Tiktokerica je objavila fotografiju koja joj nimalo ne laska, na kojoj ima raširene ruke i razjapljena usta, no to nije glavni problem sporne fotografije. Naime, bila je odjevena u bež top koji je stvorio iluziju kao da je potpuno gola, a nije pomogla ni činjenica da je snimana odozdo i uhvaćena u neugodnoj pozi.

@peek.xo

I did myself so dirty 🤧

♬ original sound - phonographicmaterial

"Skakanje s padobranom ili egzorcizam?"

Tiktokeri ju ne prestaju sprdati zbog sporne fotografije, a šaljivih komentara nije nedostajalo.

"Pokušavam shvatiti nosiš li majicu ili ne", napisao je jedan tiktoker, a drugi dodao: "Izgleda kao da nemaš majicu na sebi!"

"Skakanje s padobranom ili egzorcizam?" našalio se treći, a četvrti dodao: "Ne znam gdje da gledam. Toliko se toga događa na ovoj fotografiji."

Pročitajte više