Nevjerojatan prizor: Ogroman broj morskih pasa hranio se oko ribarskog broda

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Kaitlin Dix snimila je nevjerojatan prizor u Meksičkom zaljevu kad su brod na kojem se nalazila okružili morski psi. Tiktokerica je za Storyful otkrila da se s dečkom nalazila na ribarskom brodu prijatelja koji je krenuo u potragu za tunom.

Nevjerojatan prizor

Kad su uočili jato menhadena, vrste ribe koju obično vole veliki grabežljivci, odlučili su krenuti prema njemu, no nisu očekivali da će ubrzo ugledati nesvakidašnji prizor koji ih je šokirao.

@kaitlyndix Never seen anything like it #shark #sharkfeeding #sharkfeed #sharkfrenzy #sharkfishing #fishing #tunafishing #oilrigfishing #freeman #freemanboatworks #tunatown #venice #venicelouisiana #louisiana #gulfofmexico ♬ Thunderstruck - AC/DC

Video prikazuje ogroman broj morskih pasa koji su se hranili jatom riba oko njihova broda, neprekidno izvirujući iz uzburkanog mora. Iz snimke se ne može saznati o kojoj je vrsti morskog psa riječ jer postoji više vrsta koje često obilaze Meksički zaljev. 

"Dobro došli u moju noćnu moru"

"Nikad nisam vidjela nešto slično", napisala je tiktokerica, a ljudi su počeli komentirati njezin video koji je prikupio gotovo 670 tisuća pregleda u nekoliko dana otkako je objavljen.

"Scena kao iz horora", "Dobro došli u moju noćnu moru" i "Počinjem se znojiti pri pomisli na pad iz broda" samo su neki od komentara tiktokera.

Pročitajte više