Tiktokerica tvrdi da je nisu htjeli zaposliti u trgovini zbog tetovaža: "Lagali su"

Foto: Screenshot TikTok

Tiktokerica pod korisničkim imenom @ashxobrien na toj je društvenoj mreži objavila video u kojem je ispričala kako se prijavila za posao u jednoj trgovini, ali su je odbili. Potom ih je zatražila objašnjenje.

"Nisu me mogli čak ni nazvati, samo su mi poslali e-mail. Otišla sam kod njih i pitala koji je razlog što su me odbili. Žena s kojom sam razgovarala mi je rekla da nemam dovoljno iskustva u odnosu na ostale koji su se prijavili", ispričala je. Međutim, smatra kako to nije bio razlog, već to što ima puno vidljivih tetovaža.

@ashxobrien I want to know who is also having a hard time finding a job right now! #jobs #jobmarket ♬ original sound - Ash🖤

"Pitala sam smetaju li im moje tetovaže jer znam da to često bude problem. Rekla mi je da to nije razlog. Mislim da je lagala, ali kako god. Ne znači da nisam dobar radnik ako imam tetovaže", dodala je u videu koji je pregledan 8.5 milijuna puta. Pita se kako su onda mladi ljudi bez iskustva mogli dobiti posao ako je to u njenom slučaju razlog odbijanja. 

Snimka je naposljetku izazvala puno komentara.

"Radim u HR-u i mogu ti reći da ti nijedan poslodavac ne bi dao da s toliko tetovaža radiš s ljudima", "Mislim da je sigurno zbog tetovaža", "Nije problem što imaš tetovaže, već što su stvarno na mjestima koje ne možeš sakriti", "Ne znam što ti nije jasno", "Nemoj biti iznenađena", "U trgovini ne možeš raditi ovakva", pisali su joj pratitelji.

Pročitajte više