Tiktokerica zabunom kupila skupocjeni kauč, moli za pomoć: "Imate li milijun dolara?"

Screenshot: TikTok

TIKTOK influencerica Quenlin Blackwell tvrdi da je zabunom kupila kauč u vrijednosti od 100 tisuća dolara, odnosno nešto više od 776 tisuća kuna, i sada moli pratitelje za novčanu pomoć.

"Samo sam se šalila"

U videu koji je ubrzo postao viralan 21-godišnja tiktokerica otkrila je da je unijela podatke svoje kartice za kupnju kauča koji je pronašla na internetu. Influencerica kaže da je njena ponuda bila šala i da nije mislila ozbiljno kada je stavila podatke svoje kartice za kupnju, a sada joj je stigla naplata za šalu.

@quenblackwell

I cant inhale.

♬ original sound - quenblackwell

"Upravo sam dala ponudu za kauč i šalila sam se. Šalila sam se, ali sam unijela podatke o svojoj kartici i to je samo teretilo moj j****i račun. Skoro sam slupala auto kad sam to vidjela", počela je svoju priču.

"Ako netko ima milijun dolara…"

Tiktokerica je pozvala obožavatelje da joj doniraju novac kako bi si mogla priuštiti skupocjeni komad namještaja: "Ako imate milijun dolara, možete li, molim vas, donirati? Možete li mi dopustiti da posudim malo, molim vas?" jecala je.

Viralan video

Video njezinog histeričnog plakanja u autu postao je viralan skupivši 6.8 milijuna pregleda i više od milijun lajkova. U komentarima je prozivaju zbog toga što je unijela podatke kartice kad nije imala namjeru kupiti skupi komad namještaja. 

Jedan od komentara glasio je "djevojka koja ubacuje podatke o kartici iz šale", a drugi "kako si slučajno unijela svoje podatke o kartici i pritisnula Buy?"

Neki su tražili da vide taj sporni kauč, ali ona nije odustala od misije prikupljanja novca. U sljedećem videu nastavila je svoju molbu pratiteljima otkrivajući da se pridružuje OnlyFansu u pokušaju da nadoknadi dio novca.

"Ne želim raditi"

@quenblackwell Replying to @bananachipz0 ♬ original sound - quenblackwell

"Ne želim, ali morat ću", objasnila je i dodala da joj treba novac i za zubara te za zamjenu retrovizora na autu. 

"Ne želim raditi. Upravo ću povratiti jer znam da mi nisu vratili novac."

Mnogi se pitaju je li video stvaran ili je riječ o triku za dobivanje pretplata na njezin račun na OnlyFansu.

Pročitajte više