Tina Katanić blistala u crvenoj haljinici, Darijo Srna ponosno pokazao preslatku kćerkicu

DODJELA nagrada udruge navijača Hrvatske reprezentacije održana danas poslijepodne u Zagrebu privukla je brojne poznate osobe iz hrvatskog javnog života. Nagrade su dobili Aljoša Asanović, mladi Mateo Kovačić, Drago Ćosić i Darijo Srna. Od svih dobitnika, jedino je Darijo Srna doveo cijelu svoju obitelj te ponosno pozirao s lijepom suprugom Mirelom i preslatkom kćerkicom Kasjom.

Dodjelu nagrade "Vatrena krila" nije propustio ni izbornik reprezentacije Slaven Bilić, no društvo mu nije pravila djevojka Ivana. Tina Katanić ponosno je pozirala s dobitnicima u kratkoj šljokičastoj haljini, a Mateu Kovačiću čestitao je i pjevač Davorin Bogović.

Darijo Srna dobio je nagradu za najsrčanijeg reprezentativca, a osmjeh na licu su mu uveličavale njegove dvije djevojke koje su ga ponosno promatrale iz gledališta. Darijo i Mirela Srna u braku su od svibnja prošle godine, a preslatka Kasja je stigla u srpnju, pa je ovo ljeto proslavila prvi rođendan. Sretna obitelj se nedavno vratila s odmora na Karibima.

Pročitajte više