Tina Katanić dijeli savjete za osvajanje: Budi šašav, drugačiji, napravi stoj na rukama ako treba

LIJEPA hrvatska manekenka i bivša nositeljica titule Kraljice Hrvatske, Tina Katanić, te njene seksi kolegice i ovog će se ljeta nalaziti na Axe Twist turneji po Hrvatskoj. Djevojke su se utegnule u uske seksi kostime, nabacile široke osmijehe, potrpale kofere i dezodoranse u automobile i krenule frajerima diljem Hrvatske dijeliti savjete o zavođenju. Kako im ide, redovito možete pratiti u Indexovom Nightlifeu.

"Ove su jurilice baš ono što treba mojim curama da sigurno i brzo dođu do najboljih tuluma u Hrvatskoj, na kojima dijele savjete o zavođenju. Koliko su glupih uleta već čule dosad, dečkima očito treba pomoć", komentirala je Tina sjedeći za volanom novog limenog ljubimca.

A koji je Tinin savjet za dečke s lošim uletima? "Uopće ne treba imati dobar ulet, već treba znati izbjeći predvidljivost. Budi šašav, drugačiji, napravi stoj na rukama ako treba, mijenjaj brzo teme i budi zabavan. A ako ne mirišiš lijepo, ništa ti neće pomoć. Stoga Axe pod ruke i poljubac za laku noć je zagarantiran", kazala je Tina pritom se šaleći: "Jao, još kad bi frajer vozio ovakav auto, onda mu dobar ulet ne bi niti trebao".

Pročitajte više