Tina Katanić: Fućkaš metroseksualce, prave muškarce treba cijeniti

JEDNA od uspješnijih manekenki na našim prostorima, Tina Katanić, postala je zaštitno lice mirisa Axe u Hrvatskoj. "Trenutno promoviramo jedan miris koji je na bazi kože. Namijenjen je svim nanoseksualcima, muškarcima koji su suprotnost metroseksualcima. Kao što su istraživanja pokazala,  žene traže prave muškarce, a ne one koji puno vremena provode pred ogledalom", otkrila nam je Tina.

"Pravi nuškarac se ne licka svako malo i nema više kremica od prosječne žene"

"Oduvijek sam govorila ma fućkaš te metroseksualce, prave muškarce treba cijeniti i ne želim da postanu izumrla vrsta. Pod pravim muškarcem mislim na frajera koji se ne licka svako malo i koji nema više kremica od prosječne žene. Jednostavno se otušira, stavi miris i gotovo. Ma kakva frizura, najbolje sve prirodno", rekla je za Index Tina Katanić.
 
Plavokosa manekenka koju možete vidjeti na većini modnih revija, snimanja ili naslovnih stranica modnih časopisa je otkrila kako je počela vježbati da bi što bolje izgledala za nekoliko tjedana kada će u Liscinom donjem rublju šetati po pisti, te nam ispričala svoj zgodu sa sibirskom tigricom.

"Snimanje sam dogovorila telefonski, sve na brzinu. Rekli su mi da snimam videospot za pjevača čija pjesma ide na Hrvatski radijski festival i pristala sam. Kad sam došla tamo i vidjela tigricu užasno sam se uplašila. To je tako jedna velika životinja da smo svi pretrnuli od straha kada je sama bez lanca počela hodati po kafiću gdje smo snimali", rekla nam je Tina kojoj je najveći šok bio gledati što i kako sibirska tigrica jede.

"S ribicama se ne moraš igrati i ne moraš ih šetati"


"Iznenadila sam se koliko mesa može pojesti. Stalno su joj nosili kante s krvavim, sirovim mesom. Ona je u jednoj sekundi pojela cijeli but neke životinje", s oduševljenjem nam je prepričala Zagrepčanka. "Ja nemam kućnog ljubimca jer se nemam kada brinuti o njoj zbog poslovnih obaveza", priznala nam je manekenka te dodaje kako si planira nabaviti akvarij i ribice. "S obzirom da nemam srca ostaviti doma životinju da cvili planiram si kupiti akvarij s ribicama. S njima se ne moraš igrati, ne moraš ih šetati i mislim da te opušta kada gledaš u akvarij", rekla je Tina.

Iako je Tina vegetarijanka, ispričala nam je kako je jednom prilikom dok je bila u posjetu sestrični u New Yorku probala zmiju. "Inače ne jedem meso, ali moram priznati da mi je zmija bila jako ukusna. Ne znam s čime bih mogla usporediti taj okus. Jako me podsjeća na okus hobotnice i općenito na ribu", otkriva Lavica u horoskopu kojoj je najdraža životinja Lav te ih često ide gledati u zoološki vrt.

"Željka Radolfija znam iz viđenja. Nemam ništa s njim i ne želim da se povezuje uz moje ime"

O ljubavi nam Tina nije htjela previše govoriti već je samo rekla da je smeta što je povezuju s ljudima s kojima nema nikakav odnos, aludirajući tako na bivšeg dečka Vlatke Pokos, Željka Radolfija. "Nije istina da mi se ne sviđa, ali to su gluposti. Ja tog čovjeka znam iz viđenja, nemam ništa s njim i ne želim da se povezuje uz moje ime", rekla nam je Tina koja je također nedavno imala problema s matičnom kućom HRT jer je postala voditeljica IN magazina na Novoj TV.

Tek kada je u medijima osvanula priča o njezinom prilogu gdje je pokazala gole grudi, Tina je bila prisiljena otići s Nove TV. Siniša Svilan tada nije imao lijepe riječi za nju, ali kako ona kaže, sada je sve ok. "Pričala sam sa Svilanom i sve je pet između nas. Jako volim Novu TV i nadam se da ću u budućnosti imati priliku surađivati s njima", rekla je za kraj simpatična Tina Katanić.

A.M.
Foto: Index

Pročitajte više