Tina Katanić u HRT-ovoj emisiji progovorila o seks-skandalu: Nisam tražila odštetu

Screenshot: HRT

TINA KATANIĆ gostovala je u HRT-ovoj emisiji Kod nas doma te je pred kamerama progovorila o seks-skandalu iz 2015. koji joj je umalo uništio život.

"Desilo se teško kriminalno djelo. Znači, djelo za koje se ide u zatvor i koje ljudi ne smiju raditi drugim ljudima. To meni ništa apsolutno ne znači da je netko u zatvoru. Ali znači moralno i kao primjer da se neke stvari u Hrvatskoj reguliraju zakonski i da ne može baš svatko raditi što ga je volja", rekla je.

Većina nas o nepravdi razmišlja tek kada nam se dogodi. Da je pravda spora, ali i dostupna uvjerila se manekenka i Loto djevojka Tina Katanić. Danas je s nama podijeliti svoju priču.

Objavljuje Kod nas doma u Četvrtak, 20. listopada 2022.

"Sudstvo je donijelo presudu, zatvorska kazna. I dobro, okej, život ide dalje. Nisam čak tražila nikakvu odštetu za sebe. Nisam išla, kako se kaže, inatiti. Meni je najbitnije sačuvati svoj mir", ispričala je i dodala kako su joj u tom teškom životnom periodu najviše pomogli prijatelji i obitelj.

Tina se 2015. zbog svega na dulje povukla iz javnosti, a sada je otkrila i što je radila proteklih sedam godina.

"Proputovala sam cijeli svijet, radila svoj posao kao menadžer i edukator u jednoj firmi. Bila sam u nekoj svojoj komfor-zoni, imala sam druge prioritete, bila sam kao ribica u akvariju, pa sad imam osjećaj da su me vratili u more. Kažu da život počinje kad izađeš iz svoje komfor-zone i mislim da sam upravo to napravila", rekla je.

Prošlog mjeseca prekinula šutnju

Podsjetimo, Tina je prošlog mjeseca odlučila prekinuti šutnju te je prvi put progovorila o skandalu.

"Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja", rekla je tada.

Otvorila profil na Instagramu i prošetala modnim revijama

Ubrzo nakon toga Tina se pojavila na čak dvije modne revije u Zagrebu, a na Instagramu je osvanuo i njezin profil.

"Gdje je danas Tina? Tina danas uživa u životu! Obožavam putovati, sklapati prijateljstva s predivnim ljudima koji me inspiriraju, čija kreativnost budi kreativnost i u meni. I naravno - voljeti van granica. Kao i uvijek", napisala je Tina uz selfie.

Pročitajte više