Tina Katanić: Više ne jedem bureke u tri ujutro

ZGODNA manekenka Tina Katanić omiljena je kad su u pitanju revije donjeg rublja. Samo jedan pogled na ovu djevojku dovoljan je da shvatite zašto je dizajneri obožavaju. Već nekoliko godina jedno je od zaštitnih lica modne kuće Lisca, na čijoj reviji je i sinoć vodila glavnu riječ. Stoga smo s simpatičnom Tinom popričali o njezinom poslu, ljubavi i planovima za budućnost.

"Posao radim s ljubavlju, na pisti uživam, smijem se i to je ono što svakog dobije"

Oduševljena revijom, Tina nam je ispričala da je jako zadovoljna tim angažmanom. "Ovo mi je najdraža revija uvijek. Još nekoliko cura i ja smo zaštitno lice, a mislim da me toliko vole jer svoj posao radim s ljubavlju, na pisti uživam, smijem se i to je ono što svakog dobije", rekla je i nadodala kako je unatoč tome taj posao jako zahtjevan.

"Kad nosiš ovakve revije, pravi si model"

"Oni su europski Victoria's Secret, ne pretjerujem, sve je na nivou, i ova revija je imala jedan kazališni karakter. Laska mi što nosim ovakve revije, jer kad si angažiran na ovakvome projektu, znači da si pravi model", rekla je zgodna manekenka koja već neko vrijeme ljubi bosanskog košarkaša Edhema Čustovića.

"Otvorit ću rođendaonicu"

U ljubavi je, otkrila nam je, sve po starom. Vlasnica jednog od najboljih tijela u Hrvatskoj otkrila nam je i da planira jednog dana otvoriti rođendaonicu. "Planiram završiti fakultet, onda ću otvoriti rođendaonicu, to je odlično, zezancija sa djecom samo takva, obožavam to", rekla je. Budući da je cijenjena u manekenskom svijetu, zanimalo nas je kako održava liniju.

"Ne jedem bureke u tri ujutro"

"Ne jedem više bureke u tri ujutro, jedem eventualno prepečenac ako sam baš gladna, a u posljednje vrijeme sam se i disciplinirala. Ne vozim se svugdje autom, pješačim, čim se hoda barem pola sata dnevno, u formi si i to je super. Čim malo zatopli, krenut ću s pješačenjem, to je odlična rekreacija", zaključila je simpatična Katanić.

Pročitajte više