Tina Rupčić ima problema s još uvijek oženjenim dečkom: "Sve je ispalo jako neugodno"

PJEVAČICA Tina Rupčić, bivša supruga glazbenika Hrvoja Rupčića navodno je prekinula svoju kratkotrajnu vezu sa 40-godišnjim HTV-ovim kamermanom i akademskim slikarom Jurišom Borasom. Podsjetimo, ubrzo nakon što je nova ljubav otkrivena, pročulo se da je Boras, iako već duže vrijeme ne živi sa suprugom, i dalje službeno oženjen.

"Ne želim uopće govoriti o tome, ali na kraju je sve ispalo jako neugodno za sve, a moglo je biti sve super. U cijeloj priči zapravo nema nikakvih problema, a sad su nastale nepotrebne komplikacije. Ne bih govorila jesam li prekinula vezu ili ne, samo želim da nas se prestane razvlačiti po novinama jer je puno ljudi u cijeloj priči povrijeđeno", kazala je za Story Tina Rupčić, koja se od Hrvoja Rupčića razvela prošle godine.

Podsjetimo, sredinom studenog 2008. godine otkriveno je kako je osnivač grupe Cubismo Hrvoje Rupčić u vezi sa glumicom Zrinkom Cvitešić, nakon čega se glazbenik razveo od supruge Tine Rupčić, s kojom ima dvojicu sinova. Početkom 2009. godine "zabranjena ljubav" naišla je na burno razdoblje, a Hrvoje je ponovno puno vremena provodio sa suprugom i djecom, ali već nekoliko mjeseci kasnije Hrvoje i Zrinka su se pomirili i prestali skrivati svoju vezu od javnosti. Tada je i službeno objavljeno da se Rupčić razvodi od supruge, on i Zrinka su započeli zajednički život, a glazbenik je medijima otkrio kako je mlada glumica njegova "srodna duša, kakvu čovjek nađe jednom u životu - i to ako ima sreće".

Pročitajte više