"Tini Katanić nedostaje kućnog odgoja i minimuma profesionalnosti"

IN MAGAZIN prati životne sapunice poznatih osoba, a zapravo najzanimljivija sapunica posljednjih dana odvija se upravo iza kamera emisije. Nakon otkaza Vedrani Rudan i suspenzije uredniku Danielu Delali, prava trakavica nastala je oko Tine Katanić koja je jučer, prema svemu sudeći, preko medija dala otkaz.

Miss Pinky je imala svoju reality rubriku koja je, začuđujuće, krenula bez protivljenja njezinih šefova na HTV-u, gdje je angažirana kao lijepa-hostesa-koja-nosi-novac-i-šuti u TV Bingo showu.

"Bingo je moja prva ljubav kojoj ću, nakon što sam malo šarala, ostati vjerna"

Valjda HTV-ovi urednici ne prate pomno rad konkurencije jer su je odlučili pozvati na red tek nakon što je na Novoj TV pokazivala gaćice i svoje nejednake grudi.

Zbog svega je pozvana na razgovor kod Marija Sedmaka, urednika Kontakt programa i voditelja emisije obiteljskog karaktera, u kojoj i Tina dvije godine šutke sudjeluje. Ondje joj je navodno ponuđen izbor: ili Bingo ili Miss Pinky.

Plavuša je odlučila reći zbogom Novoj TV. "'Bingo' je moja prva televizijska ljubav kojoj ću, nakon što sam malo 'šarala', ostati vjerna", rekla je Tina Jutarnjem listu.

Kako neslužbeno doznajemo, Tina je jučer bila i na razgovoru na Novoj TV s direktorom programa Sinišom Svilanom i navodno ispričala kako je zbog pokazivanja desne dojke u emisiji imala problema s roditeljima, kojima se to nije svidjelo, no o otkazu suradnje nije bilo govora.

Zbog neprofesionalnosti pitanje je hoće li manekenki biti u potpunosti isplaćen njezin honorar


"Prekid suradnje preko medija bez ikakve službene obavijesti prvenstveno je odraz kućnog odgoja, a potom nedostatak minimuma profesionalnosti i ozbiljnosti koji su u ovom poslu i svakom drugom nužni", rekao nam je Siniša Svilan. 

Posljednji prilog njezine rubrike bit će prikazan sljedećeg tjedna. Zbog neprofesionalnosti pitanje je hoće li manekenki biti u potpunosti isplaćen njezin honorar.

Tina je htjela u "Nad lipom 35" zamijeniti Mirnu Maras koja ide na porodiljni dopust

Zanimljivo je da su na Novoj TV razmišljali upravo o Tini kao mogućoj zamjeni Mirne Maras, koja uskoro napušta show "Nad lipom 35" zbog odlaska na porodiljni dopust. Nakon ovakvog razvoja situacije, navodno se već traži nova amaterska glumica.

Tina Katanić od jučer ne odgovara na telefonske pozive, a bliskim prijateljima je cijeli slučaj komentirala riječima kako nije razgovarala s novinarima nego da je njezinu izjavu valjda medijima dao njezin HTV-ov urednik.

Enio Dellavia
Foto: Vlatka Hren, Kristijan Horvat, Nova TV

Pročitajte više