Tip je šokirao ponašanjem na prvom spoju: "Usred večere pozvao je konobaricu..."

Screenshot: TikTok

DJEVOJKA imena Justine na svom TikTok profilu pod imenom @justinescameraroll objavila je neobičnu priču s prvog spoja. Taj je spoj opisala nezaboravnim, ali ju je dečko neugodno iznenadio svojim ponašanjem.

"Jednom sam otišla na spoj s dečkom i jeli smo u restoranu. Bilo je stvarno dobro. Usred jela, on je pozvao konobaricu i tražio ju da mi spakira hranu. Bila sam zbunjena, ali kako je bila srijeda pomislila sam da možda mora ići. Kao, nije me briga, pojest ću jelo kod kuće", rekla je. Međutim, dečko njezino jelo nije uzeo za nju, već za sebe i svog cimera.

Uzeo njenu hranu za sebe i cimera

"On je držao hranu. Pomislila sam da će je držati dok me ne otprati do automobila pa će mi je onda dati. Ljudi, on je uzeo hranu. Uzeo je hranu za sebe i cimera da ju pojedu sutradan za ručak", dodala je.

@justinescameraroll #stitch with @slimkim at this point, its for the plot and for the plot only #datingstorytime ♬ original sound - Justine’s Camera Roll 📸✨

Pomislila je da će se ljudi sigurno pitati što je pošlo po zlu tijekom večere kada se dečko tako ponio pa je objasnila da je sve prošlo super i da ju je odmah zvao i na drugi spoj. Ispričala je i kako nakon večere nisu odmah išli kući, već ju je pitao želi li na bubble tea. 

"Ja sam rekla da želim i rekla sam mu koji okus da uzme te sam otišla sjesti. Uzeo je samo jedan čaj, koji nije bio onog okusa koji sam ja htjela i popio ga je preda mnom", ispričala je. 

Ispod videa se našla hrpa komentara. "To što te pozvao na drugi spoj je ludo", "Mislim da je jedan tip to htio napraviti i meni, ali sam ga zagrlila i uzela vrećicu s hranom iz njegove ruke", "Ja sam jednom išla na spoj u kino, a dečko je kupio samo sebi kartu za film", "Gdje vi upoznajete ovakve ljude?", komentiraju korisnici TikToka.

Pročitajte više