Tip joj poslao fotku svog penisa, osvetila mu se tako da je molio za pomoć

Foto: Twitter

ŽENE u sve većem broju preko društvenih mreža dobivaju fotografije muških intimnih dijelova tijela koje nisu tražile. Istraživanje YouGov pokazuje da je pet od deset žena barem jednom dobilo neželjenu fotografiju, a vjerojatnost da će je dobiti veća je što su mlađe.

Iako se svi javno slažemo da je to neprihvatljivo ponašanje, očito je da postoje muškarci koji, skriveni na internetu, misle da je u redu poslati nekome fotku svog penisa. 

Korisnica Twittera pod korisničkim imenom @FruityNessa smislila je način kako se osvetiti tipu koji joj je poslao fotku svog penisa.

Umjesto da s njim raspravlja, poslala mu je poruku koja je izgledala kao da ju je Twitter sastavio, a u njoj je između ostalog pisalo da je prijavljen policiji.

"Ovo je automatska poruka Twitterovog tima. Vaša fotografija krši zakon. Fotografija koju ste poslali je skenirana od strane naših botova i označena je kao neželjena fotografija. Vaš profil bit će prijavljen policiji. Naši botovi trenutno su u beta testiranju pa ponekad griješe. Ako vjerujete da je ova poruka pogreška, odgovorite s 'Upomoć'. U suprotnom kontaktirat ćemo policiju u roku 24 sata", napisala mu je.

Očito, frajer se pokušao spasiti.

"Upomoć", zavapio je nesretnik koji se dotad ponosio svojom fotkom.

@FruityNessa je njihovu konverzaciju podijelila na Twitteru komentiravši: "Inače ne objavljujem privatne konverzacije, no na ovu sam ponosna."

Jedan korisnik njenu je poruku malo doradio kako bi izgledala uvjerljivije.

Pročitajte više