Tip koji je oženio lutku za seks sad razmjenjuje nježnosti s piletinom

Foto: Instagram

BODYBUILDER iz Kazahstana Yuri Tolochko, najpoznatiji po tome što je oženio lutku za spolne odnose, na svom Instagram profilu objavio je bizaran video. 

Naime, kako je obavijestio svoje pratitelje prije nekoliko tjedana, lutka Margo je na popravku, a on u međuvremenu pronalazi nove "zanimacije". Nakon što je snimio vidio u kojem razmjenjuje strasti s neobičnim 18+ predmetom, sada je to učinio s piletinom.

"Nakon vjenčanja Margo se slomila. To znate. Volim se puno seksati, volim BDSM, volim čudan seks. Uvijek je podnosila takva opterećenja, ali onda je nešto pošlo po zlu. Uskoro će biti popravljena, oporavlja se. Uskoro će biti kod kuće, ali bojim se da je ne slomim opet. Odlučio sam pronaći druge seksualne predmete, trenutačno sam u potrazi. U različitim kulturama postoji tradicija da muškarac ima nekoliko žena. Vjerojatno će i sa mnom biti tako", započeo je Yuri ispod bizarnog videa. 

"Margo će biti moja najstarija supruga, ali imat ću i druge mlađe žene i muževe. Poštujem Margo, volim je. Stoga neću kupiti drugu lutku (Margo će biti jedina). Međutim, ako mi netko pokloni mušku seks lutku koja će biti moja kopija, rado ću je prihvatiti. Uživat ću u seksu sa sobom. Sad tražim predmete koji mi mogu pružiti fantastičan seks. Znate da mogu postići orgazam s predmetima i hranom...", napisao je Yuri. 

"Jedan od najluđih likova na svijetu", "Masiranje mrtve životinje i snimanje videa o tome? Svijet je poludio", "Iskreno te podržavam, ali ovo je previše", Ovo nije nikako u redu", samo su neki od komentara. 

"Radi ono što voliš", "Ti si genije", "Ovo je tako smiješno", pisali su oni koji ne vide ništa pogrešno u videu. 

Pročitajte više