Tip koji je zbog igrice napucao najseksi voditeljicu doživio poraz na turniru

Foto: Instagram

PRO-GAMER Douglas Martin izgubio je prvenstvo u Call of Dutyju.

Ako ne znate tko je Martin, to je onaj tip koji je prije nekoliko tjedana ostavio najseksi voditeljicu vremenske prognoze na svijetu Yanet Garciju kako bi se mogao posvetiti igricama. Sad osim što više nema curu, nema ni trofej kojem se toliko nadao.

Podsjetimo, Douglas "FaZe Censor" Martin našao se u medijima kad je napravio ono što bi jako malo muškaraca napravilo - ostavio prezgodnu curu kako bi se igrao. Nakon što su mu fanovi nabili na nos da je sad izgubio i da bi mogao moliti Yanet da mu se vrati, Martin im je poručio: "Ne, ne želim je nazad".

"Yanet i ja više nismo u vezi, ona je super cura i zaslužuje sve najbolje. Prelijepa je i pametna je, zbilja je super. Znam da ovo zvuči čudno, ali mislim da sam napravio dobru stvar", rekao je kad ju je ostavio.

Dodao je da je zbog nje prije tri godine otputovao iz New Yorka u Meksiko, nakon čega su se zajedno vratili u New York gdje su skupa živjeli. Tvrdi da se sve promijenilo kad se ona odlučila vratiti u Meksiko i graditi karijeru manekenke, glumice i voditeljice vremenske prognoze.

Yanet je na Twitteru samo napisala da joj je slomljeno srce.

Pročitajte više