Tip tvrdi da je živio u gotovo svakom većem gradu u SAD-u: "Ova tri su najgora"

Screenshot: TikTok

Taylor Offer, osnivač i izvršni direktor brenda odjeće, na TikToku je rekao da je živio u gotovo svakom većem američkom gradu. Otkrio je koja tri su mu bila najgora za život u 20-ima i za koje poručuje pratiteljima da ih je bolje izbjegavati. Svojom objavom izazvao je raspravu u komentarima.

Iznenadio odabirom

Na trećem mjestu našao se Miami. "Znam da će ovo biti šokantno mnogim ljudima", rekao je. Smatra da je Miami superzabavan vikendom i mnogi misle da je zbog toga odlično ondje živjeti, no kaže da naposljetku svi promijene mišljenje. 

"Kao prvo, tri ili četiri mjeseca godišnje ne možete ni šetati vani, toliko je sparno. Hodate i znoj vas oblije u roku pet minuta od napuštanja kuće. Nikad ne želite izaći iz svog doma. Drugo, ako si ondje u svojim 20-ima, osjećat ćeš se siromašno. Kamo god da ideš su klubovi, restorani, sve je skupo", kazao je.

@tayloroffer

Facts

♬ Aesthetic - Tollan Kim

Na drugom mjestu njegove ljestvice našao se San Francisco. Razlozi? Najam stanova jako je skup, a djevojaka u gradu je malo. "Dobijete i ljudski izmet na kućnom pragu svako jutro. Govorim iz iskustva", rekao je.

Njegova iskustva kažu da može i gore od toga. Posljednji je grad, odnosno onaj u kojemu mu je bilo najgore živjeti - Nashville. Kaže da ondje nema zdrave hrane. 

"Sve je prženo i odmah ćete se udebljati deset kila", kaže. Napominje kako ondje ne jedu salate i piva ima posvuda. Dodaje i kako je grad vrlo rasistički, te nazadan u mnogo pogleda, što mu se nikako nije svidjelo.

Mišljenja su podijeljena

Mnogo je komentara ispod njegovog videa, koji je pregledan tri milijuna puta. Neki se slažu s njim, dok su neki imali drugačija iskustva sa spomenutim gradovima pa su iznenađeni njegovim mišljenjem.

"Živjela sam u San Franciscu od svoje 17. do 25. godine. To je najbolji grad u kojemu sam živjela. Šetanje i javni prijevoz jako su lagani, puno toga se može raditi u gradu", "San Francisco je mnogo više od toga što si ti naveo", "Nisam sigurna da si bio u Nashvilleu u posljednje vrijeme", "Kao netko tko živi u Nashvilleu, kažem da si jako u krivu", "Nashville definitivno ne treba biti na listi."

"Živio sam u Miamiju kad sam imao 25 godina, bilo je nevjerojatno", "Preselila sam se u Nashville i mogu potvrditi sve što je rekao", "Totalno se slažem", "Ovo su činjenice. Užasno mi je bilo dok sam živio u Nashvilleu", "Jedini grad koji je dobar za život u 20-ima je New York", "Odmalena živim u Miamiju i slažem se. Da ne spominjem da je najam jako skup", neki su od komentara.

Pročitajte više