Tip je htio prisilno napraviti test DNA na Keanuu Reevesu. Dobio je zabranu pristupa

Foto: Epa

AMERIČKOM glumcu Keanuu Reevesu odobren je zahtjev za privremenu zabranu pristupa čovjeku koji inzistira da je u rodu s njim. Izvjesni Bryan Dixon (38) u šest je navrata u periodu od 5 .studenog 2022. do 20. siječnja 2023. godine dolazio na vrata Keanuove kuće u Hollywood Hillsu i tvrdio da su njih dvojica u rodu, a glumac je onda morao zatražiti zabranu pristupa i sada ju je dobio.

Dixon je na sve moguće načine pokušavao dokazati Reevesu da su njih dvojica u rodu, a na društvenim mrežama predstavljao se kao Jasper Keith Reeves. U studenom je Dixon otišao korak dalje i ilegalno je ušao na posjed Reevesa i ondje spavao sve dok ga nisu pronašli i otjerali. Na posjedu u Hollywood Hillsu tada je ostavio vrećicu sa sumnjivim sadržajem, a na kraju se pokazalo kako je unutra bila oprema za testiranje DNA.

Htio je dokazati da su u rodu

Kako piše TMZ, Dixon je namjeravao prisilno iskoristiti pribor za testiranje na Reevesu kako bi dokazao da su u krvnom srodstvu. Nakon toga, Dixon je još barem jednom upao na Reevesov posjed i penjao mu se po ogradi.

Reevesov odvjetnički tim tvrdi kako Keanu nema pojma tko je Dixon, a pronašli su mu još niz raznih prekršaja poput provala, vandalizma i posjedovanja opreme za pljačku. Dixon sada Reevesu i njegovoj partnerici Alexandri Grant ne smije prići bliže od 90 metara, a glumac je morao unajmiti zaštitarsku službu koja će paziti na posjed i moguće uljeze.

Pročitajte više