Tip pokazao "najluđi stan u Tokiju", moglo bi vas iznenaditi o čemu se radi

Screenshot: TikTok

YOUTUBER Norm Nakamura na društvenim je mrežama podijelio snimku neobičnog stana u Tokiju, ako bi ga se uopće tako moglo nazvati. Naime, zapravo se radi o ostakljenom balkonu, a Nakamura je na početku snimke rekao kako je riječ o jednom od "najluđih stanova u Tokiju". 

@tokyolens Inside Tokyo's CRAZIEST Tiny Apartment - Full vid: TOKYO LENS #TinyApartment #MicroApartment #TinyLiving #JapaneseApartment #TokyoApartment #JapanApartment #TinyHouse #TinyHome #TinyHomeTour #TinyApartmentLiving #SmallApartment #SmallestApartment #TiniestApartment #TokyoLens ♬ original sound - TokyoLens

U ostakljenom prostoru nalazi se WC, a na jednom od zidova ugrađen je sudoper i električna ploča. Vanjski zidovi stana su potpuno u staklu, od vrha do dna, a kako bi se osigurala privatnost u "kupaonici", mogu se spustiti rolete. 

@tokyolens 45 Seconds in Tokyos CRAZIEST TINY APARTMENT #tiny #tinyapartment #microapartment #tinyliving #japaneseapartment #tokyoapartment #japan #japanapartment #tinyhouse #tinyhome #tokyolens #tiniest ♬ original sound - TokyoLens

Nakamura je izmjerio stan i pokazao kako je prostor od stakla do zida širok tek 90 centimetara. Stan je zapravo okolni prostor oko uskog stepeništa zgrade smještene u luksuznom dijelu Tokija i iznajmljuje se za 1000 dolara mjesečno. 

Pročitajte više