Tip s popisa najseksi frajera svijeta: "Što je vama? Ni u obitelji nisam najzgodniji"

Foto: Profimedia

IGRAČ američkog nogometa Jason Kelce završio je na popisu najseksi muškaraca svijeta, no kaže da mu ni samom nije jasno kako i zašto.

"Nisam najseksi muškarac ni u svojoj obitelji, a kamoli na svijetu. Mislim, o čemu mi ovdje pričamo?" rekao je igrač Philadelphia Eaglesa i brat Travisa Kelceja (dečka Taylor Swift) za WIP. Jasona je na popis najseksi frajera uvrstio magazin People.

Tko je Jason Kelce?

36-godišnji Kelce otac je tri djevojčice te jedan od omiljenih sportaša u SAD-u. Simpatični Jason s trenutno puno popularnijim mlađim bratom svakog tjedna snima podcast New Heights, a srca mnogih ukrao je smislom za humor i odnosom prema kćerima i supruzi. Također, u samim počecima pomogao je bratu da dosegne svoj maksimum u NFL-u te se kod trenera koji su odustali od tada neozbiljnog Travisa založio da će ga on "izvesti na pravi put". Travis je danas jedan od najboljih u NFL-u.

Nakon što je početkom godine izgubio na Superbowlu od brata Travisa, Jason je s obitelji otišao u hotel, a nekoliko mjeseci kasnije u dokumentarcu o njegovoj obitelji objavljena je snimka njega s kćeri. "Tata, nisi pobijedio. Stric Travie je dobio. Nisam htjela da on dobije", rekla mu je tad najstarija kćerkica Wyatt.

"Ok je, stric Travie je pobijedio, bit ćemo sretni zbog njega", utješio je tada Jason kćer te raznježio milijune fanova NFL-a. 

Ne znamo za vas, ali mislimo da su ovo sasvim dobri razlozi za titulu jednog od najseksi frajera svijeta.

 

Pročitajte više