Tip se toliko napio za doček Nove da je tek sad skužio što je te noći napravio

Foto: Peyton Haag

DOČEK Nove godine 22-godišnjem je Peytonu Haagu ostao u maglovitom sjećanju, budući da se te večeri toliko opio da je čak odlučio posvojiti i klokana. Da bi čitava stvar bila još urnebesnija, Peyton je saznao što je učinio tek nakon dva mjeseca kada je shvatio da mu se od Nove godine na kraju svakog tjedna s računa iz neobjašnjivog razloga skine 35 kuna, odnosno 140 kuna mjesečno.

"Svaki tjedan od 2. siječnja s računa mi se automatski skidalo pet dolara. To se sve događalo kada su mi se naplaćivale mnoge usluge, poput Netflixa i Amazona, pa nisam primijetio ništa čudno", rekao je za Metro.

Peyton je odlučio provjeriti gdje mu novac odlazi te je završio na stranici za usvajanje životinja. Primijetio je i da je u bilješkama na mobitelu napisao "leti do Popdy", a kasnije se ispostavilo da je Popdy zapravo pijani način pisanja imena Poppy, odnosno imena klokana kojeg je Peyton te večeri usvojio.

Priznao je da ga ne čudi što je to učinio jer veoma voli životinje, a klokane pogotovo. Proveo je godinu dana studirajući u Adelaideu u Australiji, prirodnom staništu klokana, gdje je za njih gradio i skloništa.

Peyton je odlučio zaustaviti donaciju jer je otkrio da udruga preko koje je usvojio klokana ne šalje sav novac od donacije za potrebe životinja te je umjesto toga odlučio usvojiti dva nova klokana preko druge udruge.
 

 

 

Pročitajte više